Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

Heel vaak kom ik in mijn beroep een volwassen kind tegen. Dit zijn personen die zich gedragen alsof ze nooit ouder zijn geworden dan een puber. Het is een trieste realiteit, wan terwijl ik door strategieën hen persoonlijk succes wil laten bereiken, is het terugkerende thema eenvoudig: als ze de attitudes, gedragingen en overtuigingen van de kindertijd niet kunnen afschudden, kunnen ze niet slagen.

Als je wil weten of je zo’n type persoon bent en dat je op die manier je maximale succes niet kan bereiken?
Lees dan onderstaande kenmerken van dit type persoon.

 1. Je gelooft dat populariteit belangrijker is dan intergriteit.

  Populariteit is kinderspel, maar zoveel volwassenen beschouwen de sociale status als een sleutel tot persoonlijke validiteit. In het proces offeren ze vaak eerlijkheid, loyaliteit en basale manieren op. Op het moment dat je waarde hecht aan populariteit, heb je afstand genomen van succes. Populariteit kan je meer likes geven op sociale media, maar het zal je geen succes opleveren. Als je gevalideerd wil worden, sta dan bekend om je integriteit. Of je het nu leuk vindt of niet, mensnen zullen je respecteren en je zal succes aantrekken.
 2. Je doet alsof je alles weet.

  Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat ik zoveel meer te leren heb. Zo zou het moeten zijn, maar als je merkt dat je al genoeg weet, stagneer je of sterf je, want op dit punt wordt groei onmogelijk, wat betekent dat succes onmogelijk wordt. De gemiddelde CEO leest meer dan 50 boeken per jaar, en dat is slechts één stukje kennisinname. Als je succesvol wilt zijn, erken dan dat je niet genoeg weet en stop nooit met leren.
 3. U doet liever een dutje dan werken.

  Er is een gezegde dat zegt: ‘Als een man niet werkt, zou hij niet moeten eten.’ Hard werken brengt succes met zich mee, maar het vermijden van werk zal uw vermogen om te bereiken belemmeren. Als je verder wilt gaan, omarm dan alles wat nodig is om er te komen. Werk nu, rust later.
 4. Je respecteert autoriteit niet.

  We hebben het niet over het respecteren van misbruik, maar als het gaat om het bereiken van uw doelen, moet u begrijpen dat de manier waarop u degenen die over u gezag hebben, een aanzienlijke invloed op uw toekomst heeft. Kinderen zijn misschien brutaal, maar winnaars tonen respect.
 5. Je excuseert al je fouten.

  Fouten en mislukkingen zijn een onvermijdelijk onderdeel van uw reis naar succes.

  ‘Fouten zijn altijd vergeven, als je de moed hebt om ze toe te geven.’ – Bruce Lee.
 6. Je bent arrogant.

  De meeste succesvolle mensen in het leven zullen je vertellen dat nederigheid een vereiste houding is. Arrogantie gaat immers meestal vooraf aan een vorm van domheid.
 7. Je luistert niet.

  Als kind herinner ik me dat mijn moeder zei dat ik niet op mijn fiets moest rijden zonder helm, en mijn eerste baas zei dat ik geen chemicaliën moest mengen toen ik de apparatuur aan het schoonmaken was. Ik negeerde ze allebei en leed aan de gevolgen. Als volwassene merken mensen het als je niet luistert. Het negeren van anderen plaatst u misschien niet in het ziekenhuis, maar het zal een bericht verzenden dat u hen niet waardeert, en waarde is tweerichtingsverkeer.
 8. Jij geeft de schuld.

  De schuld geven aan je broers en zussen of klasgenoten kan je misschien hebben geholpen om discipline als kind te vermijden, maar als het gaat om volwassen zijn, is persoonlijke verantwoordelijkheid een sleutel tot groei. Zoek naar manieren waarop u verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw eigen acties. Persoonlijke verantwoordelijkheid is een kenmerk van leiderschap.
 9. Je kunt niet toegeven dat je bang bent.

  Als je niet elke dag een beetje bang bent, drijf je jezelf niet ver genoeg. Succes vereist dat je uit de alledaagse routine stapt en jezelf naar de rand duwt. De drop-off is echter eng, dus aarzel niet om je angst toe te geven. Wanneer u het identificeert, kunt u het beheersen.
 10. Je denkt dat je het alleen kunt doen.

  Zeer weinig bekende leiders geloven dat ze alleen succes hebben behaald. Nog minder mensen bereiken daadwerkelijk succes door solo te gaan. Als je de uiterste grenzen van succes wilt bereiken, leer dan de waarde van teams – mentoren, supporters en iedereen daartussenin kennen. Ze zeggen dat er een dorp nodig is om een kind op te voeden, maar als het op kansen aankomt, kan een ‘dorp’ je verder brengen dan je zelf kunt doen.
 11. Je kunt niet goed samenwerken met anderen.

  De arrogantie en autonomie van onvolwassenheid belemmert vaak ons vermogen om effectief deel te nemen aan teams. Teamwerk helpt ons verder te duwen en bovendien benadrukt het onze sterke en zwakke punten. Als je niet goed met anderen kunt samenwerken, laat je de wereld zien dat je onzeker bent en als je onzeker bent, vermijdt succes je als de pest.
 12. Je vervreemdt mensen die niet zoals jou zijn.

  Wanneer u mensen vervreemdt die niet zoals u zijn, stuurt u een duidelijk bericht dat u geen waarde voor hen hebt. Succesvolle mensen tonen waarde voor anderen; verliezers vervreemden hen.

Dit artikel is een samenvatting van:
https://addicted2success.com/success-advice/12-signs-that-you-need-to-grow-up-and-stop-ruining-your-opportunities-for-success/?fbclid=IwAR06PlIce3kB51Q-CCniGXJrRsb18oZtFejYoFreLT4EncDAxxQfkrHR2Hk