Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

Maarten Gybels

Jouw coach naar persoonlijk groei via succesvolle sportprincipes

Mag ik mezelf even voorstellen? Ik ben Maarten Gybels, bezieler en personal trainer van PASSA, maar ik noem mezelf liever sport- en ondernemerscoach voor ambitieuze en authentieke, ondernemende mensen. Ondernemende mensen zijn niet noodzakelijk ondernemers. Je kunt perfect ondernemend zijn in eender welke job. Ik ga aan de slag met jouw persoonlijke doelen, vanuit mijn ervaring, en met oog voor volgende principes:

R

Respect

Alles start vanuit respect. Niet alleen voor jouw persoonlijke doelen, maar iedereen groeit op zijn of haar eigen manier.

Jouw groeiproces is de rode draad in mijn coaching en de manier waarop ik ze opbouw. Een persoonlijke aanpak, met andere woorden.

Positivisme

Motiveren kan alleen maar met positivisme. De enige manier om je doelen te halen, is een positieve ingesteldheid, zelfs als het even moeilijk gaat.

Probeer eens van elke situatie het positieve in te zien en kijk al eens wat voor een positieve invloed dat op je leven heeft?

.

Authenticiteit

Ik coach ambitieuze en authentieke, ondernemende mensen. Dat kan enkel maar als ik zelf volgens mijn persoonlijke waarden en normen leef en werk.

Ik stop deze dan ook met veel plezier in mijn coaching en dat is een win-win voor ons beiden. Gaan we samen aan jouw doelen werken?

Passie

 Een passie voor sport en een passie voor coachen, net als jij smijt ik me vol overgave in alle trajecten. Jouw zien groeien op persoonlijk en professioneel vlak, daar doe ik het voor.

Het verwezenlijken van jouw doelen, de persoonlijke groei van mensen en de passie voor het vak zorgen ervoor ervoor dat ik mij steeds vol overgave kan smijten.

Mijn verhaal

Als kind droomde ik van 3 dingen: sport, ondernemen en het helpen van mensen. Mijn ondernemende, sportieve geest droomde van een sportcarrière. Voetballen, zwemmen, tennis, basketbal, fitness, lopen, mountainbiken… ik heb ze allemaal gedaan, en al bleek ik niet het grootste talent in competitie, deze sporten hebben me stuk voor stuk belangrijke levenservaringen gegeven. Deze neem ik vandaag mee in al mijn coachings. 

Dat ondernemen zit me in het bloed, het werd me als het ware met de genen en de paplepel meegegeven. In 2007 begon ik er dan ook zelf aan. Zelf groeien, door anderen te helpen groeien, en te leren van elkaar. Dat is één van de mooiste dingen die er is. Zie je hoe die 3 kinderdromen mooi in elkaar verweven raakten en mij vandaag de kans geven om te doen wat ik graag en goed doe?

Ik zei het daarnet al, ik was het niet grootste competitietalent, maar raakte alleen maar nog meer gepassioneerd door mensen en het wetenschappelijk onderbouwde van sport. Hoe pak je dat aan? Dat allemaal leren en uitproberen heeft me veel geleerd. Natuurlijk liep alles niet van een leien dakje, dat zou me niet gebracht hebben waar ik vandaag sta. Tegenover elke tegenslag staat een klein en soms zelfs groot geluk. Ik groeide als persoon, als vader, als coach, als echtgenoot.

Rond mijn 25ste studeerde ik af. Ik heb wel wat geprobeerd, maar mijn bachelor lichamelijke opvoeding, en mijn onafgewerkte studies als maatschappelijk assistent, lieten mij ook de idealist in mijn leven zien. Los van de kennis en de ervaring die ik tijdens mijn studies opdeed. Die idealist in mij wil het verschil maken in de wereld, al dan niet bewust. Ik wil grootse dingen neerzetten. Nog steeds…

Tijdens mijn tienerjaren begon ik te fietsen, te mountainbiken. Waarom mountainbike? Wel, daarmee kon ik op plaatsen komen waar je anders maar moeilijk komt. De strijd met de natuur, de wetten van de fysica… ze leerden me hoe je grenzen kan verleggen, terwijl je toch die faalangst voelt.

Lifelong Learning

In 2007 besloot ik me als zelfstandige te settelen. Ik had verschillende jobs achter de rug, waar ik constant nieuwe dingen leerde, en mezelf aanleerde via zelfstudie. Die unieke talenten die ik leerde toen ik opvoeder, fitnesstrainer, organisator en leerkracht was, maakten van mij een man met een mix van talenten die ik kan omzetten in een succesvolle coaching strategie, zowel in de sport als in het ondernemen.

Ondertussen zijn we vele jaren verder, en is mijn bedrijf geëvolueerd, en ikzelf ook. De kunst van het flexibel ondernemen bracht me naar mijn pop-up studio in Aarschot, maakt van PASSA een unieke sportbeleving en zorgt ervoor dat ik verschillende toppers van ondernemers mag coachen om hun persoonlijke doelen te behalen.

Wat kijk ik met een positieve blik terug op al die bagage die meer dan 12 jaar ervaring met zich mee brengt.  En ik kijk al uit naar wat nog komen gaat, want elke ervaring, is ook een stap dichter bij mijn eigen persoonlijke doelen. Walk the talk, weet je wel?

Hou ons dus zeker in het oog en kom eens kennismaken om jouw persoonlijke doelen te bespreken.

                                                                                                                           

Familieman

De mensen die mij nauw aan het hart liggen zijn belangrijk voor mij. Een basis waarbij je kan thuis komen & jezelf kan zijn. Dit gaat verder dan enkel de bloedband of trouwboek die je bindt maar ook een onuitgesproken liefde voor elkaar.

Ondernemer

De idealist in mij wil graag dingen veranderen. Ik heb geleerd dat enkel babbelen dingen niet verandert, maar effectief doen je veel verder helpt. Geld is hierbij het middel om succesvol te zijn in het ondernemen maar niet het doel.

Coach

Van jongsaf stond ik richtlijnen te geven op & naast het sportveld. Het zit dus in mijn genen. Uiteindelijk wil je als coach altijd het beste halen uit mensen & situaties. Laat dit nu de grootste drijfveer zijn om mijn vak te mogen uitoefenen.

Sportliefhebber

Mijn liefde voor sport wordt alleen maar groter niet alleen de sportprestaties die neergezet worden kan ik steeds meer appreciëren. Maar ook heel de sportbusiness boeit mij enorm.

Creatieveling

Het steeds op zoek gaan naar oplossingen voor een probleem zorgt ervoor dat mijn creatieve brein steeds in werking is. Er is niets mooier dan tot een verwezenlijking te komen die onmogelijk leek.

Talentontwikkelaar

Mijn drang om bij anderen hun echte talenten naar boven te brengen is enorm groot. In mijn ogen is er niets erger dan verloren talent. Is het nu omdat de omgeving het niet ziet of zijn talent niet ten volle durft te gebruiken om zo teveel boven het maaiveld uit te komen.