Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

Vanaf vandaag starten we met het aanbieden van conditietesten met bijhorende trainingsplannen. Hiermee kan jij op een wetenschappelijk onderbouwde & medisch verantwoorde manier je conditie verbeteren op maat van jouw capaciteiten.

Wil jij je algemene conditie verbeteren of je persoonlijke sportprestaties pimpen? Dan zijn onze verschillende testmethodes de ideale manier om dit te doen!

Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij we op voorhand het juiste testprotocol voor jou uitkiezen om daarna een op maat gemaakt trainingsplan te maken.

We bieden dit aan voor duursporten zoals lopen, fietsen & zwemmen maar ook voor op maat gemaakte kracht- en stabilisatieprogramma’s.

De meerwaarde is dat je zelfs dit kan vanop afstand & dat we je blijven begeleiden na je test voor een afgesproken periode zodanig dat we kunnen blijven bijsturen om je doel te halen.

We werken met de laatste nieuwe testprotocollen & bijhorende analyseprogramma’s zoals trainingspeaks, inscyd & physitrack. Onze gesprekken kunnen gebeuren via videocall.

Wil je meer info? Contacteer ook mij!

Testen met bijhorende analyse kunnen al gebeuren vanaf 75€