Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

Vanaf vandaag starten we met het aanbieden van conditietesten met bijhorende trainingsplannen. Hiermee kan jij op een wetenschappelijk onderbouwde & medisch verantwoorde manier je conditie verbeteren op maat van jouw capaciteiten. Het toffe van al is dat je jezelf zelfs niet hoeft te verplaatsen & de testen op de momenten kan doen dat het jou uitkomt

Wil jij je algemene conditie verbeteren of je persoonlijke sportprestaties pimpen? Dan zijn onze verschillende methodes van conditietesten de ideale manier om dit te doen!

Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij we op voorhand het juiste testprotocol voor jou uitkiezen om daarna een op maat gemaakt trainingsplan te maken.

We bieden dit aan voor duursporten zoals lopen, fietsen & zwemmen maar ook voor op maat gemaakte kracht- en stabilisatieprogramma’s.

De meerwaarde is dat je zelfs dit kan vanop afstand & dat we je blijven begeleiden na je test voor een afgesproken periode zodanig dat we kunnen blijven bijsturen om je doel te halen.

We werken met de laatste nieuwe testprotocollen & bijhorende analyseprogramma’s zoals trainingspeaks, inscyd & physitrack. Onze gesprekken kunnen gebeuren via zoom videocall.

Wij werken samen met deze digitale platformen om vanop afstand te kunnen helpen

Trainingpeaks

Hiermee maken we jouw met gepersonaliseerde trainingsplannen & tools om voortgang bij te houden.

Inscyd

INSCYD biedt onze coaches een holistisch en gedetailleerd inzicht in de fysiologie van jouw lichaam.

Physitrack

De wereldleider in het samenstellen van online plannen voor revalidatie, functionele & kracht training

Zoom

We houden videocalls als we nieuwe groeiplannen bespreken & uitvoeren als de afstand te groot is

Onze belangrijkste doelstelling is niet het afnemen van testen maar het proces naar je doelen te begeleiden om te zorgen dat je dromen die je hebt tot realiteit gaat brengen. Daarbij zijn testmomenten van belang om je aan de juiste snelheid beter te laten worden

Wil je meer info? Contacteer mij of bel mij op 0497783100