Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

WAT IS PERSONAL COACHING VANUIT MIJN EIGEN ERVARING & WAT HET VOOR JOU KAN BETEKENEN

Tijdens de maand januari krijg ik altijd veel aanvragen rond personal training.

Het verbeteren van de gezondheid is dan “officieel” de reden om aan de slag te gaan. Uiteindelijk is het veel meer dan dat.

Het is het vinden van een levensstijl die bij jou past, waarbij je je toch beter gaat voelen & niet het gevoel hebt van extreem te moeten leven.

Fysieke belastbaarheid verbeteren, voedingsbewustzijn vergroten & mentale kracht versterken is het totaalpakket aan coaching dat nodig is om dat Persoonlijk Solide Succes te behalen, te behouden & eigen te maken.

Dit proces gaat altijd met ups & downs. Het is ook een constante zoektocht naar een nieuwe dynamiek in je leven waarbij je het liefst van al, zeker in een beginfase, terug wil gaan naar je oude gewoontes omdat het comfortabel aanvoelt.

Vooruitgang gaat altijd samen met chaos & een oncomfortabel gevoel. Dit willen aanvaarden zorgt ervoor dat je echt die stappen gaat maken die nodig zijn om je beter te voelen.

Mijn ervaring in de dagelijkse praktijk leert mij dat een coach niet zozeer dient om de oefeningen juist uit te voeren of te motiveren.

De hoofdbezorgdheid is ook niet of een oefening technisch juist uitgevoerd wordt of het plan altijd klopt.

Een coach is er wel om een klankbord te zijn, te inspireren & kennis mee te geven waar je heel leven mee aan de slag kan.

Ik zie altijd dat door het wekelijks beweegmoment er op termijn andere zaken buiten het lichaam ook veranderen in het dagelijks leven.

Het is steeds een totaalverhaal & ben enorm blij dat er elke dag bij een klant een (klein) verschil kan gemaakt worden.

Wil je een VRIJBLIJVEND GRATIS gesprek aangaan? Wil je te weten komen of personal coaching echt iets voor jou is. Let me know!

#kiezeniswinnen