Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

Maarten Gybels

Jouw coach naar persoonlijk groei via succesvolle sportprincipes
R

Respect

Respect voor jouw persoonlijke doelen en respect voor de tijd die het groeiproces nodig heeft zijn steeds de vertrekpunten voor mijn coaching

Positivisme

In mijn ogen is dit de enige manier om succesvol je persoonlijke doelen te halen, zelfs als het even moeilijk gaat.

Authenticiteit

Om jou optimaal te coachen blijf ik zo dicht mogelijk bij mijn persoonlijke waarden & normen.
Dit is goed voor jou én voor mezelf. Zo gaan we samen op jouw doelen af!

Passie

Het verwezenlijken van jouw doelen, de persoonlijke groei van mensen en de passie voor het vak zorgen ervoor ervoor dat ik mij steeds vol overgave kan smijten.

Mijn verhaal

Mijn liefde voor sport van kleins af aan zorgde ervoor dat ik steeds droomde van een sportcarrière. Voetbal, zwemmen, tennis, basketbal, fitness, lopen & mountainbiken zijn allemaal sporten die mij belangrijke levenservaringen gegeven hebben.

De passie voor het ondernemen & mensen zit van jongsaf aan in mijn bloed. Sinds 2007 bouw ik aan een succesvolle onderneming waarbij ik samenwerk met tientallen coaches, honderden klanten & verscheidene bedrijven naar hun succes.

Lees verder ...

Ik ben niet het grootste sporttalent, maar de passie voor sport & mensen heeft me al veel gegeven. Voor elk geluk dat ik tegen gekomen ben op mijn pad, ben ik minstens evenveel keer een tegenslag tegengekomen. Dit heeft me sterker gemaakt, omdat ik steeds opnieuw wilde rechtstaan om verder te gaan richting mijn doelen. En ja, ‘het-laten-hangen-syndroom’ is mij ook niet onbekend. Maar dat is omdat ik niet deed wat ik echt graag deed.

Mijn onafgewerkte studies als maatschappelijk assistent, mijn diploma Bachelor lichamelijke opvoeding & mijn humaniora jaren als leerling handel-talen vormen mijn studiebasis. Die ik pas afronde rond mijn 25ste levensjaar. Ook hier is een heel leerproces aan voorafgegaan zowel in mijn studies als het leven.

Bewust & onbewust wilde de idealist in mij de wereld veranderen & grootste dingen neerzetten. Ik ben opgegroeid in Herselt (klein Kempens dorp) & in Aarschot (kleinere stad in het Hageland) dit vormde mijn wereldbeeld totdat ik ging studeren in Leuven. Daar ontdekte ik dat grootser durven denken & doen echt wel mag. Hoewel dat dit ook niet echt een wereldstad was. In de adolescentie jaren ontdekte ik de mountainbike & daar ging er wereld voor mij open waarbij je op plekken kon komen waar je heel moeilijk kon komen. De strijd met de natuur & de daarbij horende wetten van fysica hebben me geleerd hoe je grenzen kan verleggen terwijl je een constante angst om te falen in je hebt zitten.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig coach. De constante zelfstudie in trainings- en bewegingsleer, ondernemen & communicatie openen mijn blik voor nieuwe aspecten in het domein van coaching. Ook mijn beroepsverleden als opvoeder, fitnesscoach, organisator en leerkracht helpen me een juiste mix aan te bieden.

Mijn rijkgevuld verleden, waarbij ik verschillende paden heb bewandeld, zorgen ervoor dat ik met een ruime blik tot oplossingen kan komen om samen met jouw de beklimming naar succes in te zetten & samen naar die top te gaan. Eenmaal boven, is er weer heel veel mogelijk.

Ondertussen, begin 2019, zijn we actief vanuit  verschillende steden samen met tientallen  coaches zowel op vlak van gezondheid, performance & mindset. Met Passa zetten we een duidelijk merk in de wereld dat zich richt op het verbeteren van het individu zijn leven. 

Als ondernemerscoach help ik ondertussen ondernemers om persoonlijke resultaten te verbeteren want met mijn bijna 12+ ervaring is er wat bagage dat kan doorgegeven worden.

En we zijn nog steeds aan het groeien op alle fronten…

Familieman

De mensen die mij nauw aan het hart liggen zijn belangrijk voor mij. Een basis waarbij je kan thuis komen & jezelf kan zijn. Dit gaat verder dan enkel de bloedband of trouwboek die je bindt maar ook een onuitgesproken liefde voor elkaar.

Ondernemer

De idealist in mij wil graag dingen veranderen. Ik heb geleerd dat enkel babbelen dingen niet verandert, maar effectief doen je veel verder helpt. Geld is hierbij het middel om succesvol te zijn in het ondernemen maar niet het doel.

Coach

Van jongsaf stond ik richtlijnen te geven op & naast het sportveld. Het zit dus in mijn genen. Uiteindelijk wil je als coach altijd het beste halen uit mensen & situaties. Laat dit nu de grootste drijfveer zijn om mijn vak te mogen uitoefenen.

Sportliefhebber

Mijn liefde voor sport wordt alleen maar groter niet alleen de sportprestaties die neergezet worden kan ik steeds meer appreciëren. Maar ook heel de sportbusiness boeit mij enorm.

Creatieveling

Het steeds op zoek gaan naar oplossingen voor een probleem zorgt ervoor dat mijn creatieve brein steeds in werking is. Er is niets mooier dan tot een verwezenlijking te komen die onmogelijk leek.

Talentontwikkelaar

Mijn drang om bij anderen hun echte talenten naar boven te brengen is enorm groot. In mijn ogen is er niets erger dan verloren talent. Is het nu omdat de omgeving het niet ziet of zijn talent niet ten volle durft te gebruiken om zo teveel boven het maaiveld uit te komen.