Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

ZELF WEET IK DAT JE ALS ONDERNEMER OF LEIDINGGEVENDE DIKWIJLS ALLEEN STAAT IN HET NEMEN VAN BESLISSINGEN❗️

Vanaf dag 1, ondertussen bijna 12 jaar geleden, in mijn doelstelling om personal coach te worden wilde ik de totale mens helpen ontwikkelen.

De laatste maanden komen steeds meer zelfstandigen & leidinggevenden in een beginfase bij mij aankloppen naar meer fysieke belastbaarheid.

In dit begeleidingstraject komen we zeer snel tot een punt waarbij het steeds meer gaat over de uitdagingen die er ontstaan tijdens het ondernemen.

Het combineren van het gezinsleven, de juiste zakelijke beslissingen nemen, de uitdagingen van het leidinggeven, werken met mensen & vele andere thema’s komen hierbij aan bod.

Daarom wordt zo’n traject dikwijls een uitgebreid zelfontwikkelingstraject waarbij de totale persoon in een groeiverhaal komt.

Het is ook altijd een moment waarbij je uit je normale omgeving wordt getrokken en je je gedachten de vrije loop kan laten gaan omdat er vertrouwen wordt gegeven zonder enig oordeel.

Tegelijk werken we verder aan een fitter lichaam waarbij ik help om op een no-nonsense manier de dingen duidelijk te krijgen.

Hoe dikwijls dat er belangrijke beslissingen zijn genomen tijdens de sessies zijn niet meer te tellen.

Zeg je nu, Sh*t dit heb ik nodig (of ken je iemand), laat een PB achter & we spreken verder af❗️.