Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

Ik had me ingeschreven voor personal training omdat ik al een aantal jaar veel last had van lage rugpijn. Ik heb van jongs af aan gevolleybald maar ben moeten stoppen omdat ik geen kracht meer had en vaak door mijn benen zakte. Ik heb verschillende inspuitingen laten doen en vaak naar de kinesist geweest. Mijn spieren rondom mijn wervels en bekken waren zo zwak dat ze blokkeerde om mijn ruggenwervels mooi recht te houden en op deze manier er ook vaak ontstekingen op kwamen. De artsen en kine zeiden dat de beste oplossing voor mij zou zijn dat ik mijn spieren ging aansterken zodat deze alles mooi in balans konden houden. Ik voelde echter dat dit alleen heel moeilijk lukte.

 

Samen met Maarten ben ik dan beginnen trainen en stilletjes aan merkte ik dat er versterking was en ik minder pijn begon te hebben. In het begin zakte ik vaak door mijn benen maar training op training merkten we beterschap. Ik heb altijd graag beachvolleybal gespeeld en het was een van mijn doelen om dit nu in het voorjaar terug te kunnen. En raad eens? Ik heb EINDELIJK een volledige dag kunnen volleyballen zonder pijn. Voor mij een droom die is uitgekomen.

Groetjes Shana