Inspirerende coaching naar persoonlijk succes

GETUIGENIS

Tot vorig jaar vulde ik mijn sportieve vrije tijd alleen met joggen. De reden was simpel… Dat was het enige dat ik kon volhouden, omdat ik op eender welk moment van de dag mijn loopschoenen kon aantrekken en een uurtje kon sporten zonder extra tijdverlies.

Ik weet van mezelf dat ik geen enkele sport volhoudt als ik ze op vaste tijdstippen en op verplaatsing moet gaan uitoefenen. Maar als je je hele lichaam wil versterken, dan volstaat het niet om alleen maar te lopen. Daarom was thuiscoaching voor mij een ideale aanvulling.

Toegegeven, het leek mij bij aanvang wat elitair om een personal coach aan huis te laten komen, maar die gedachte verdween al meteen bij de eerste ontmoeting.

Maarten komt op een onderling afgesproken tijdstip naar je thuis en brengt het nodige materiaal mee indien je zelf niets in huis hebt. Het enthousiasme spat er bij hem af, hij motiveert als geen ander en hij past zijn oefeningen helemaal aan aan jouw noden.

Het is onmogelijk dat je geen resultaat boekt of opgeeft met hem als coach. Integendeel, ik stond al snel zelf in de winkel om de nodige materialen aan te kopen, zodat ik tussen onze afspraken nog extra kon bijtrainen. Mijn man moest me zelfs intomen, want de plankhouding bleef soms de volgende dagen wat aanwezig door bijhorende spierstijfheid

Op advies van Maarten combineer ik nu het lopen en zijn oefeningen met een veel sterker lichaam als resultaat. Het lopen zelf heeft er ook baat bij (behalve dan tijdens de stijve-plank-dagen ). Ik train nog steeds wanneer het mij best uitkomt en zonder verplaatsingen. Met Maarten’s arsenaal aan oefeningen kan ik nu zelf al langere periodes overbruggen en hij staat steeds klaar voor advies als ik dat zou nodig hebben.

Het mag dan wel wat duurder zijn, maar het leverde mij wel iets op dat ik momenteel nog steeds graag doe en volhoud. Ik ben ondertussen helemaal verslaafd aan het brandend gevoel van verzekerd resultaat.

Een echte aanrader !

Groeten K.B.

We contacteren je voor een vrijblijvend gesprek

5 + 3 =